Вакуумно изпарена сол

Този вид сол е най-фина. Получава се от каменна сол, която се добива от планинските масиви. Вакуумно изпарена сол се отличава със своите солени качества и чистота на продукта.

Разфасовки:

  • В чували х 25 кг.
  • В биг бегове
Изключително чиста, изсушена вакуумно изпарена сол за най-добър вкус и аромат, добита от сърцето на Австрийските Алпи, район защитен от Юнеско.

Австрийската вакуумно изпарена сол се прави от изключително чист продукт от планините на Залцкамергут- Бад Ишл и Халщат (райони, които са в списъка с обекти на световното културно и природно наследство на Юнеско). Тя е произведена в благоприятна и устойчива околна среда по естесвен начин. Производството е напълно автоматизирано и е едно от най-модерните в Европа.

Австрийската вакуумно изпарена сол съответства на Европейските изисквания и отделните национални стандарти и наредби. Солта е основен компонент за човешкото тяло и е от жизненоважно значение за човешкия организъм като един от най-важните минерали.

Австрийската вакуумно изпарена сол може да се използва за разтваряне, смесване, разбъркване, консервиране и др. в хранително-вкусовата промишленост.

Използването на австрийска вакуумно изпарена сол Ви гарантира:

  • Оптимален резултат при вкус;
  • Антиоксидантен ефект;
  • Най-доброто и постоянно непроменливо качество на продукта.

Спазването на високите стандарти за качество се потвърждава и от сертификат за анализ(СоА) за всяка производствена партида.